Onkoloji servisinde tedavi gören çocuklar için moral konseri

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.05.2024 - 16:48, Güncelleme: 02.05.2024 - 10:03 1937 kez okundu.
 

Onkoloji servisinde tedavi gören çocuklar için moral konseri

Mersin Şehir Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisinde tedavi gören çocuklar, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı özel konserle unutulmaz bir gün yaşadı.

Bu anlamlı organizasyonda, minik kalpler isteklerini dile getirerek en sevdikleri şarkıları dinleme imkanı buldu. Konser boyunca salonda coşku ve duygu bir arada yaşandı. Miniklerin yüzlerindeki tebessüm, etkinliğin ne kadar önemli olduğunu ortaya koyarken, öğrencilerin seslendirdiği şarkılar, minik kalplere umut ve moral aşıladı. Konser bitiminde Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Bahar AYDINLI yaptığı konuşmada etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen MTSO Anadolu Lisesi idare, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti; yapılan bu etkinlikte müziğin coşkusunu, enerjisini ve iyileştirici yanını çocuklarımızın gözlerinde en az iki gün göreceklerini dile getirdi. Okul Müdürü Ömer GILIÇ ise, “Çocuklarımızın duygusal gelişiminde etkili olan böylesine güzel bir etkinliğin düzenlenmesi için bu imkânı bize veren Şehir Hastanesi Başhekimimiz Doç. Dr. Bahar AYDINLI ve ekibine yürekten teşekkür ederim. Umarız tedavi gören çocuklarımız için bir nebze de olsa umut ve isteklendirme kaynağı olmuşuzdur.” dedi.
Mersin Şehir Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisinde tedavi gören çocuklar, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı özel konserle unutulmaz bir gün yaşadı.

Bu anlamlı organizasyonda, minik kalpler isteklerini dile getirerek en sevdikleri şarkıları dinleme imkanı buldu. Konser boyunca salonda coşku ve duygu bir arada yaşandı. Miniklerin yüzlerindeki tebessüm, etkinliğin ne kadar önemli olduğunu ortaya koyarken, öğrencilerin seslendirdiği şarkılar, minik kalplere umut ve moral aşıladı.
Konser bitiminde Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Bahar AYDINLI yaptığı konuşmada etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen MTSO Anadolu Lisesi idare, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti; yapılan bu etkinlikte müziğin coşkusunu, enerjisini ve iyileştirici yanını çocuklarımızın gözlerinde en az iki gün göreceklerini dile getirdi. Okul Müdürü Ömer GILIÇ ise, “Çocuklarımızın duygusal gelişiminde etkili olan böylesine güzel bir etkinliğin düzenlenmesi için bu imkânı bize veren Şehir Hastanesi Başhekimimiz Doç. Dr. Bahar AYDINLI ve ekibine yürekten teşekkür ederim. Umarız tedavi gören çocuklarımız için bir nebze de olsa umut ve isteklendirme kaynağı olmuşuzdur.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersintime.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.