Sever, "Tarsus-Kazanlı Turizm Bölgesi’ndeki çalışmalar hızlandırılmalı"

Gündem 02.05.2024 - 15:49, Güncelleme: 02.05.2024 - 16:05 2614 kez okundu.
 

Sever, "Tarsus-Kazanlı Turizm Bölgesi’ndeki çalışmalar hızlandırılmalı"

AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi ve Ekonomi Eski Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan ile bir araya gelerek Tarsus-Kazanlı Turizm Bölgesi’nde yapılacak yatırımlar hakkında görüştü.

Sever,Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan ile yaptığı görüşmenin detaylarını sosyal medya hesabından paylaştı. Sever, paylaşımında; "Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Sayın Nadir Alpaslan beyle Tarsus-Kazanlı Turizm Bölgesi hakkında bu gün yapmış olduğumuz görüşmede, Uluslararası Çukurova Havalimanı inşaatımızın tamamlanmış ve birkaç ay içerisinde açılabilecek duruma gelmiş olması, ayrıca Tarsus – Kazanlı Turizm bölgesinin yol inşaatının tamamlanmış bulunması nedeniyle, artık yer tahsisi yapılan firmaların bir an önce yatırıma başlaması gerektiği, eğer bu firmalar inşaat işlerini başlatmak istemiyorlarsa, tahsislerinin iptal edilerek hemen inşaata başlamaya istekli turizm firmalarına yeniden tahsis yapılmasına yönelik talebimizi ve Tarsus’lu hemşehrilerimizin beklentilerini paylaştık. Sayın Bakan Yardımcımıza, nazik misafirperverlikleri ve vermiş oldukları tam destek için teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz" ifadelerini kullandı.
AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi ve Ekonomi Eski Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan ile bir araya gelerek Tarsus-Kazanlı Turizm Bölgesi’nde yapılacak yatırımlar hakkında görüştü.

Sever,Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan ile yaptığı görüşmenin detaylarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Sever, paylaşımında; "Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Sayın Nadir Alpaslan beyle Tarsus-Kazanlı Turizm Bölgesi hakkında bu gün yapmış olduğumuz görüşmede, Uluslararası Çukurova Havalimanı inşaatımızın tamamlanmış ve birkaç ay içerisinde açılabilecek duruma gelmiş olması, ayrıca Tarsus – Kazanlı Turizm bölgesinin yol inşaatının tamamlanmış bulunması nedeniyle, artık yer tahsisi yapılan firmaların bir an önce yatırıma başlaması gerektiği, eğer bu firmalar inşaat işlerini başlatmak istemiyorlarsa, tahsislerinin iptal edilerek hemen inşaata başlamaya istekli turizm firmalarına yeniden tahsis yapılmasına yönelik talebimizi ve Tarsus’lu hemşehrilerimizin beklentilerini paylaştık. Sayın Bakan Yardımcımıza, nazik misafirperverlikleri ve vermiş oldukları tam destek için teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersintime.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.