Yenişehir Belediyesi Anaokulu, 3. Çocuk Şenliği’ni Düzenledi

Eğitim 03.05.2024 - 13:46, Güncelleme: 07.05.2024 - 09:42 2186 kez okundu.
 

Yenişehir Belediyesi Anaokulu, 3. Çocuk Şenliği’ni Düzenledi

Yenişehir Belediyesi Anaokulu, ‘Anaokulum Anayurdum’ projesinin 3. Çocuk Şenliği’ni büyük bir coşkuyla düzenledi.

Mersin Yenişehir Belediyesi Anaokulu, bahçesinde düzenlenen şenliğe, okul müdürü Ümmühan Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Necmeddin Dinç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Sezer, okul öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Proje kapsamında okulun dış mekanları ve ortak yaşam alanları, Anadolu kültürünün simge, desen ve motifleriyle süslenerek çocuklara Türk kültürünün kodlarının aktarılması amaçlandı. Proje etkinliğinde öğrencilerin yaratıcı ve özgün düşünme yeteneklerini geliştirmek için atölye çalışmalarına yer verildi. Atölye çalışmaları, çocukların hem eğlenmelerini hem de öğrenmelerini sağladı. Ayrıca  Şenlikte çocukların eğlenebileceği çeşitli oyunlar ve gösterilere yer verildi.
Yenişehir Belediyesi Anaokulu, ‘Anaokulum Anayurdum’ projesinin 3. Çocuk Şenliği’ni büyük bir coşkuyla düzenledi.

Mersin Yenişehir Belediyesi Anaokulu, bahçesinde düzenlenen şenliğe, okul müdürü Ümmühan Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Necmeddin Dinç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Sezer, okul öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Proje kapsamında okulun dış mekanları ve ortak yaşam alanları, Anadolu kültürünün simge, desen ve motifleriyle süslenerek çocuklara Türk kültürünün kodlarının aktarılması amaçlandı.

Proje etkinliğinde öğrencilerin yaratıcı ve özgün düşünme yeteneklerini geliştirmek için atölye çalışmalarına yer verildi. Atölye çalışmaları, çocukların hem eğlenmelerini hem de öğrenmelerini sağladı. Ayrıca  Şenlikte çocukların eğlenebileceği çeşitli oyunlar ve gösterilere yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersintime.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.