2017 REFRANDUM SONUCU : ALMANYA ,CHP ,HDP, PKK ,FETOYU BİRLEŞTİRDİ

Cumhur Başkanlığı Hükümet Sistemi Referandumu Milletimizin % 51.5 İle Kabul Edilip 2019 Genel Seçimlerinden Sonra Uygulamaya Geçecek Olması , Dış Güçler Tarafından Yönetilen Vesayet Odaklarını Şimdiden Bir Telaş Sardı . Ne Yapacaklarını Şaşırdılar, Şimdiden Plan Üzerine Plan Yapıyorlar Toplumu Algı İle Yönlendirmeye Çalışıyorlar .
Türkiye’nin Büyümesini Ve Gelişmesini İstemeyen Dışa Bağımlı Şer Odakları 2019 Genel Seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ın Önünü Nasıl Kesebiliriz % 51 Altına Nasıl Düşürebiliriz Diye Şimdiden Planlarını Ortaya Koydular.
CHP Nin Başını Çektiği Adalet Yürüyüşünün Asıl Hedeflerinden Bir Tanesi Aslında Adalet Aramak Değil , Bilakis CHP Önderliğinde Recep Tayyip Erdoğan’ın Liderliğine Muhalefet Edenleri , Karşı Çıkanları , Bir Çatı Altında Toplamak Ve 2019 Seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğansız Bir Türkiye Hedeflemektedirler .
CHP Ve Teröre Destek Veren HDP Ve PKK ,D KPC İçerisine Alacak Şekilde Birleştirerek , Ortak Hareket Etmek İstiyorlar . Bunlar Şu An Zaten Kökü Kazınmakta Olan Pkk Ve Feto Terör Örgütüne Silahı Bıraktık Dedirtebilirler . Amaçları Terör Örgütlerinide Toplayıp Birleştirip Ak Parti Karşısında Güçlenmiş Bir Muhalefeti Çıkarmak Ve Erdoğansız Bir Türkiye Oluşturup Ak Partinin 2023 Hedeflerinden Uzaklaştırmak İstiyorlar . Dünya Beşten Büyük Diyen Bir Erdoğanı İstemiyorlar . Bu Planı Bu Necip Milletimiz Yutmaz ,Yutmayacaktır .
Bu Oluşuma En Büyük Desteğide Başta Almanya Vermektedir Pkk Ve Feto Terör Örgüt Mensuplarına Kucak Açarak Açıkca Destek Vermektedir . Türkiye’ye Düşmanlıklarınıda İfade Etmekten Çekinmemektedirler .
Tüm Bu Planlara Rağmen , Türkiye Eski Türkiye Olmadığınıda Bunların Artık Anlaması Gerekiyor Diye Düşünüyorum . Şimdiye Kadar Türkiyenin Üzerine Oynanan Oyunları , Başta 15 Temmuz Darbe Girişimi Olmak Üzere Üzere , Bu Oyunların Tamamını Milletimiz Bozmuştur Bundan Sonrasındada Oynanacak Oyunları Bozacağından Eminim . Hedef Gelişen Ve Büyüyen , Bağımsız Bir Türkiye Olacağız Diyorum .