Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bir akaryakıt tesisinden yükselen alevler vatandaşları korkuttu. Olayın tatbikat olduğu anlaşılınca vatandaşlar rahat nefes aldı.

İsrail ordusu Gazze Şeridi’nde sivillerin barındığı çadırları vurdu: En az 10 ölü, çok sayıda yaralı İsrail ordusu Gazze Şeridi’nde sivillerin barındığı çadırları vurdu: En az 10 ölü, çok sayıda yaralı

Olay, 14.00 sıralarında Güney mahallesinde bulunan Opet’e ait dolum tesisinde meydana geldi. Tesisten dumanların ve alevin yükseldiğini gören vatandaşlar acil çağrı merkezine haber verdi. Ancak olayın tatbikat olduğu anlaşılınca vatandaşlar rahat bir nefes aldı. Alevlerin tatbikat sebebiyle planlı olarak yakıldığı öğrenilirken, Körfez’in üzerini siyah duman kapladı.

Kaynak: İHA