Ak Parti Toroslar'da Çokkeser Görevi Devraldı

Mersin Merkez İlçesi Toroslar Ak Parti İlçe Başkanlığı görevine atanan Ferdi Çokkeser , Toroslar İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen törenle görevi önceki dönem Başkanı Bekir Topçu'dan devraldı.

Ak Parti Toroslar İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen törene Ak Parti Mersin Milletvekili H Sibel Söylemez , Ali Kıratlı , Ak Parti kadın Kolları İl Başkanı Fatma Abacı , Büyükşehir Belediye ve İlçe Belediye Meclis Üyeleri , Ak Parti Mersin İl Başkan yardımcıları , İlçe Başkan ve  Yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Başkanlığı görevini devreden Bekir Topçu yaptığı konuşmada 3.5 yıldır büyük bir onur ve gururla yürürttüğüm , arkadaşlarımla birlikte yapmış olduğumuz özverili çalışmalar ile  2023 genel seçimlerini ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerini Toroslar'a yakışır bir sonuçla tamamlamanın haklı gururnu yaşadık. 2024 seçimleri için aday adaylık süreci nedeniyle bıraktığım  başkanlık görevini gönül rahatlığı ile Ferdi Başkanıma devrediyorum. BU bir bayrak yarışıdır ve Toroslar 'da çok daha ileri hedefleri yakalayacağımıza inancım tamdır.Süreçte beraber olduğum tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor Ferdi başkanıma ve yönetimine başarılar diliyorum dedi.

İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser de yaptığı konuşmada , Bekir başkandan devraldığı bayrağı çok daha ileri taşımak için gece gündüz var gücüyle çalışacaklarını ifade ederek Bekir başkan ve yöneticilerine teşekkür etti.