Badas, Sosyal Etkinlik Modülü Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi

Eğitim 21.05.2024 - 10:36, Güncelleme: 21.05.2024 - 10:58 1793+ kez okundu.
 

Badas, Sosyal Etkinlik Modülü Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi

Mersin'de eğitimcilere E-Okul Bilgi Yönetim Sistemi Sosyal Etkinlik Modülünün kullanımına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Mezitli Hükümet Konağı Toplantı salonunda E-Okul Bilgi Yönetim Sistemi Sosyal Etkinlik Modülünün kullanımına yönelik usul ve esaslar ile ilgili bilgi verilen toplantı Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet BADAS başkanlığında gerçekleştirildi. Yapılan toplantıya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Çetin ÇINĞI, İlkokul, ortaokul ve Lise Müdürleri katıldı. Badas, Modülün amacı ile ilgili yaptığı açıklamalarda " Modül eğitim öğretim yılı başında öğretmenler toplantısında seçilen okul kulüplerini tanımlamak ve öğrencileri bu kulüplere eklemek amacıyla kullanılan bir sistemdir. Ayrıca, rehberlik yapan öğretmenler, etkinliklere katılan öğrencilerin bilgilerini sisteme girerek bu etkinlikleri takip edebilir ve değerlendirebilirler böylelikle modül öğrencilerin sosyal etkinliklerde daha aktif rol almasına olanak tanıyacaktır" dedi.
Mersin'de eğitimcilere E-Okul Bilgi Yönetim Sistemi Sosyal Etkinlik Modülünün kullanımına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Mezitli Hükümet Konağı Toplantı salonunda E-Okul Bilgi Yönetim Sistemi Sosyal Etkinlik Modülünün kullanımına yönelik usul ve esaslar ile ilgili bilgi verilen toplantı Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet BADAS başkanlığında gerçekleştirildi. Yapılan toplantıya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Çetin ÇINĞI, İlkokul, ortaokul ve Lise Müdürleri katıldı.

Badas, Modülün amacı ile ilgili yaptığı açıklamalarda " Modül eğitim öğretim yılı başında öğretmenler toplantısında seçilen okul kulüplerini tanımlamak ve öğrencileri bu kulüplere eklemek amacıyla kullanılan bir sistemdir. Ayrıca, rehberlik yapan öğretmenler, etkinliklere katılan öğrencilerin bilgilerini sisteme girerek bu etkinlikleri takip edebilir ve değerlendirebilirler böylelikle modül öğrencilerin sosyal etkinliklerde daha aktif rol almasına olanak tanıyacaktır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersintime.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.