Çokkeserl'i Ak Parti Toroslar Zirvede Buluştu

Siyaset 04.09.2024 - 10:36, Güncelleme: 04.09.2024 - 10:57 1658 kez okundu.
 

Çokkeserl'i Ak Parti Toroslar Zirvede Buluştu

Ak Parti Mersin Toroslar İlçe Başkanlığı genişletilmiş Mahalle Başkanları istişare toplantısını Toroslar'ın zirvesinde yaptı.

Mersin Merkez Toroslar İlçesi  Ak Parti Toroslar İlçe Başkanlığı , Mahalle Başkanları istişare toplantısını Toroslar'ın zirvesinde Güzelyayla Mahallesi'nde gerçekleştirdi. Ak Parti Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser , AK Parti Toroslar ilçe koordinatörü İhsan Akgündüz , İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Ekici , Necmettin Taşlı ile birlikte Mahalle Başkanlarının katıldığı toplantıda sorunlar , görüş ve öneriler ele alındı. Ak Parti Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser  yaptığı konuşmada , '' Toroslar'ımızın alması gereken en iyi hizmeti alabilmesi için , vatandaşlarımızın sorunlarına dertlerine derman olabilmek için gece gündüz çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.Bugün burada siz teşkilatlarımızın uç beyleri Mahalle Başkanlarımızla birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.El birliği ile  durmadan , yorulmadan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız  Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Liderliğinde , onun gösterdiği hedefler doğrultusunda  kutlu yürüyüşümüz kararlılıkla sürecek ve Toroslar teşkilatı olarakta bu yürüyüşte en ön sıralarda olma gayretimiz devam edecektir.Rabbim birliğimizi ,beraberliğimizi daim etsin inşallah '' dedi.
Ak Parti Mersin Toroslar İlçe Başkanlığı genişletilmiş Mahalle Başkanları istişare toplantısını Toroslar'ın zirvesinde yaptı.

Mersin Merkez Toroslar İlçesi  Ak Parti Toroslar İlçe Başkanlığı , Mahalle Başkanları istişare toplantısını Toroslar'ın zirvesinde Güzelyayla Mahallesi'nde gerçekleştirdi.

Ak Parti Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser , AK Parti Toroslar ilçe koordinatörü İhsan Akgündüz , İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Ekici , Necmettin Taşlı ile birlikte Mahalle Başkanlarının katıldığı toplantıda sorunlar , görüş ve öneriler ele alındı.
Ak Parti Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser  yaptığı konuşmada , '' Toroslar'ımızın alması gereken en iyi hizmeti alabilmesi için , vatandaşlarımızın sorunlarına dertlerine derman olabilmek için gece gündüz çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.Bugün burada siz teşkilatlarımızın uç beyleri Mahalle Başkanlarımızla birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.El birliği ile  durmadan , yorulmadan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız  Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Liderliğinde , onun gösterdiği hedefler doğrultusunda  kutlu yürüyüşümüz kararlılıkla sürecek ve Toroslar teşkilatı olarakta bu yürüyüşte en ön sıralarda olma gayretimiz devam edecektir.Rabbim birliğimizi ,beraberliğimizi daim etsin inşallah '' dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersintime.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.