Mersin SMMMO'dan Mesleki Bilgilendirme Paneli

Gündem 23.05.2024 - 12:57, Güncelleme: 23.05.2024 - 14:17 2502+ kez okundu.
 

Mersin SMMMO'dan Mesleki Bilgilendirme Paneli

Mersin Emlakçılar Odası, Mersin Vergi Dairesi ve Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası iş birliğiyle, Vergi Mevzuatı ve Yeni Yönetmelikler hakkında bilgilendirme paneli düzenlenecek.

25 Mayıs'ta 100. Yıl Cumhuriyet Salonu'nda gerçekleşecek olan Panelde, vergi mevzuatıyla ilgili önemli bilgiler paylaşılacak ve yeni yönetmelik detayları ele alınacak. Panel’e  Mersin emlakçılar Odası Başkanı M. Sinan Canpolat, Vergi Dairesi Başkanı  Bekir Yiğit, SM. Mali Müşavirler Odası Başkanı Emin Levent Türkili, üyeler ve meslek mensupları katılım sağlayacaktır. Emin Levent Türkili Moderatörlüğünde gerçekleşecek olan panelde Mali Müşavirler Odası: Vergi Mevzuatı Komite Başkanı İSMET BUGUR, Mali Müşavirler Odası: İş ve Sosyal Güvenlik Komite Başkanı ABDULLAH DEMİROĞLU ve Mersin Vergi Dairesi Başkanlığı: Denetim Koordinasyon ve İhbar ve Şikayetleri Değerlendirme Müdürü RAMAZAN KOSKA katılımcı panelistler olarak yer alacak.  
Mersin Emlakçılar Odası, Mersin Vergi Dairesi ve Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası iş birliğiyle, Vergi Mevzuatı ve Yeni Yönetmelikler hakkında bilgilendirme paneli düzenlenecek.

25 Mayıs'ta 100. Yıl Cumhuriyet Salonu'nda gerçekleşecek olan Panelde, vergi mevzuatıyla ilgili önemli bilgiler paylaşılacak ve yeni yönetmelik detayları ele alınacak. Panel’e  Mersin emlakçılar Odası Başkanı M. Sinan Canpolat, Vergi Dairesi Başkanı  Bekir Yiğit, SM. Mali Müşavirler Odası Başkanı Emin Levent Türkili, üyeler ve meslek mensupları katılım sağlayacaktır.

Emin Levent Türkili Moderatörlüğünde gerçekleşecek olan panelde Mali Müşavirler Odası: Vergi Mevzuatı Komite Başkanı İSMET BUGUR, Mali Müşavirler Odası: İş ve Sosyal Güvenlik Komite Başkanı ABDULLAH DEMİROĞLU ve Mersin Vergi Dairesi Başkanlığı: Denetim Koordinasyon ve İhbar ve Şikayetleri Değerlendirme Müdürü RAMAZAN KOSKA katılımcı panelistler olarak yer alacak.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersintime.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.