Başkan Selvi Erdemlilileri Ziyaret Etti

Gündem 01.07.2024 - 09:06, Güncelleme: 01.07.2024 - 09:14 1602+ kez okundu.
 

Başkan Selvi Erdemlilileri Ziyaret Etti

Mersin Yenişehir İlçesi Ak Parti İlçe başkanı Bekir Selvi , Erdemlililer Derneği'ni ziyaret etti.

Mersin Yenişehir İlçesi Ak Parti Yenişehir İlçe Başkanı Bekir Selvi , Erdemlililer Derneği'ni ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Erdemlililer Derneği Genel Sekreteri Ümmühan Kılıcç tarafından karşılanan Başkan Selvi , '' Kariyerlerinde çok önemli yerlere gelmiş Erdemlililerin , Erdemlimiz için neler yapabiliriz , Mersinimiz için neler yapabiliriz , memleketimiza nasıl faydalı olabilir ? nasıl katma değer yaratabiliriz diyerek biraraya gelmiş olmalarını son derece önemli buluyorum.Çalışmalarınzı yakından takip ediyorum.Başarılar diliyorum ve bizlere de düşen ne görev olursa her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenzi istiyorum '' dedi. Erdemlililer Derneği Genel Sekreteri Kılıç'ta ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek Başkan Selvi'ye teşekkkür etti.  
Mersin Yenişehir İlçesi Ak Parti İlçe başkanı Bekir Selvi , Erdemlililer Derneği'ni ziyaret etti.

Mersin Yenişehir İlçesi Ak Parti Yenişehir İlçe Başkanı Bekir Selvi , Erdemlililer Derneği'ni ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Erdemlililer Derneği Genel Sekreteri Ümmühan Kılıcç tarafından karşılanan Başkan Selvi , '' Kariyerlerinde çok önemli yerlere gelmiş Erdemlililerin , Erdemlimiz için neler yapabiliriz , Mersinimiz için neler yapabiliriz , memleketimiza nasıl faydalı olabilir ? nasıl katma değer yaratabiliriz diyerek biraraya gelmiş olmalarını son derece önemli buluyorum.Çalışmalarınzı yakından takip ediyorum.Başarılar diliyorum ve bizlere de düşen ne görev olursa her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenzi istiyorum '' dedi.

Erdemlililer Derneği Genel Sekreteri Kılıç'ta ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek Başkan Selvi'ye teşekkkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersintime.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.