Kıratlı , '' Bölgenin İncisi Yapmaya Kararlıyız ''

Siyaset 01.07.2024 - 10:15, Güncelleme: 01.07.2024 - 10:15 1769+ kez okundu.
 

Kıratlı , '' Bölgenin İncisi Yapmaya Kararlıyız ''

Ak Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı , '' Mersin'imizi bölgenin incisi yapmaya kararlıyız '' dedi.

  Ak Parti mersin Milletvekili Ali Kıratlı , Mersin - Adana - Osmaniye - Gaziantep Yüksek Hızlı Tren Projesi ve inşaatı ile ilgili önemli bir gelişmeyi sosyal medya hesabından paylaşarak , '' Mersin'imizi her alanda olduğu gibi ulaşım alanında da Yüksek Hızlı Tren konforuna kavuşturacağız '' dedi. Kıratlı , açıklamasında şu düşünceleri paylaştı ; Mersin’imizi bölgemizin incisi yapmaya kararlıyız. Mersinimizi Türkiye Yüzyılımızda ön plana çıkaracak çok önemsediğimiz Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Yüksek Hızlı Tren Projemizde Yüksek Standartlı Demiryolu Hattı İnşaatı ile Elektromekanik Sistemlerin Temini Projesi kapsamında, demiryolu hattının geçeceği şehirlerimizle ilgili kamulaştırma kararı Resmî Gazete’de yayımlandı. Projemizi inşallah planlanan zaman içerisinde bitirme gayretindeyiz. Mersin’imizi her alanda olduğu gibi ulaşım anlamında da Yüksek Hızlı Tren konforuna kavuşturacağız. Bu hizmetlerin sağlanmasından dolayı Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı sunuyorum.
Ak Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı , '' Mersin'imizi bölgenin incisi yapmaya kararlıyız '' dedi.

 

Ak Parti mersin Milletvekili Ali Kıratlı , Mersin - Adana - Osmaniye - Gaziantep Yüksek Hızlı Tren Projesi ve inşaatı ile ilgili önemli bir gelişmeyi sosyal medya hesabından paylaşarak , '' Mersin'imizi her alanda olduğu gibi ulaşım alanında da Yüksek Hızlı Tren konforuna kavuşturacağız '' dedi.

Kıratlı , açıklamasında şu düşünceleri paylaştı ;

Mersin’imizi bölgemizin incisi yapmaya kararlıyız. Mersinimizi Türkiye Yüzyılımızda ön plana çıkaracak çok önemsediğimiz Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Yüksek Hızlı Tren Projemizde Yüksek Standartlı Demiryolu Hattı İnşaatı ile Elektromekanik Sistemlerin Temini Projesi kapsamında, demiryolu hattının geçeceği şehirlerimizle ilgili kamulaştırma kararı Resmî Gazete’de yayımlandı. Projemizi inşallah planlanan zaman içerisinde bitirme gayretindeyiz. Mersin’imizi her alanda olduğu gibi ulaşım anlamında da Yüksek Hızlı Tren konforuna kavuşturacağız. Bu hizmetlerin sağlanmasından dolayı Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı sunuyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersintime.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.