Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, 4 isimle sözleşme yeniledi

Spor 09.07.2024 - 15:03, Güncelleme: 09.07.2024 - 15:03 2577+ kez okundu.
 

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, 4 isimle sözleşme yeniledi

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, Melissa Vargas ile 3, Gizem Örge ve Aslı Kalaç ile 2’şer, Meliha Diken ile de 1 yıllık sözleşme uzatıldığını açıkladı.

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, yeni sezon öncesi kadro planlamasına devam ediyor. Sarı-lacivertliler, milli voleybolculardan Melissa Vargas ile 3, Gizem Örge ve Aslı Kalaç ile 2’şer, Meliha Diken ile de 1 yıllık sözleşme uzatıldığını duyurdu. Konuya ilişkin kulüpten yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımımızın 2024-25 sezonu kadro yapılanması kapsamında Melissa Vargas’la 3, Gizem Örge ve Aslı Kalaç’la 2’şer, Meliha Diken’le de 1 yıl sözleşme uzatıldı. Voleybolcularımıza, armamızın ışığında nice şampiyonluklar diliyoruz" denildi. Melissa Vargas, Gizem Örge, Aslı Kalaç ve Meliha Diken, A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın 12+1 kişilik Paris 2024 Olimpiyat Oyunları kadrosunda yer alıyor.
Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, Melissa Vargas ile 3, Gizem Örge ve Aslı Kalaç ile 2’şer, Meliha Diken ile de 1 yıllık sözleşme uzatıldığını açıkladı.

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, yeni sezon öncesi kadro planlamasına devam ediyor. Sarı-lacivertliler, milli voleybolculardan Melissa Vargas ile 3, Gizem Örge ve Aslı Kalaç ile 2’şer, Meliha Diken ile de 1 yıllık sözleşme uzatıldığını duyurdu. Konuya ilişkin kulüpten yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımımızın 2024-25 sezonu kadro yapılanması kapsamında Melissa Vargas’la 3, Gizem Örge ve Aslı Kalaç’la 2’şer, Meliha Diken’le de 1 yıl sözleşme uzatıldı.

Voleybolcularımıza, armamızın ışığında nice şampiyonluklar diliyoruz" denildi. Melissa Vargas, Gizem Örge, Aslı Kalaç ve Meliha Diken, A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın 12+1 kişilik Paris 2024 Olimpiyat Oyunları kadrosunda yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersintime.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.