Mezitli MEM'den "15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü" Sergisi

Gündem 17.07.2024 - 10:04, Güncelleme: 18.07.2024 - 14:55 2743+ kez okundu.
 

Mezitli MEM'den "15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü" Sergisi

Mersin Mezitli Hükümet Konağı girişinde, Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" sergisi açıldı.

Mezitli Hükümet Konağı'nda düzenlenen sergi açılışında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet BADAS, Şube Müdürleri Mehmet Şirin ESEN, Çetin ÇINĞI ve Ahmet UĞURCAN bir araya gelerek "15 Temmuzu unutturmayacağız" mesajını verdi. İlçe Müdürü Mehmet BADAS, açılışta şu ifadelere yer verdi: "15 Temmuz, milletimize karşı kurulan büyük tuzağın millet tarafından bozulduğu gündür. Ve dünyaya bir kez daha gösterdik Türk'ün gücünü, cesaretini, vatan aşkını ve istiklal sevdasını. 15 Temmuz'da şehit olan kahramanlarımıza Allah'tan rahmet, kalanlarına sabır ve gazilerimize acil şifalar diliyorum." Açılışın ardından, 15 Temmuz Hain FETÖ darbe girişimi sonrası ulusal ve bazı illerdeki yerel gazetelerin yanı sıra Mersin'i başarıyla temsil eden MersinTıme'ın 8 yıl önceki gazete manşetlerinden oluşan sergi gezildi.  
Mersin Mezitli Hükümet Konağı girişinde, Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" sergisi açıldı.

Mezitli Hükümet Konağı'nda düzenlenen sergi açılışında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet BADAS, Şube Müdürleri Mehmet Şirin ESEN, Çetin ÇINĞI ve Ahmet UĞURCAN bir araya gelerek "15 Temmuzu unutturmayacağız" mesajını verdi.

İlçe Müdürü Mehmet BADAS, açılışta şu ifadelere yer verdi: "15 Temmuz, milletimize karşı kurulan büyük tuzağın millet tarafından bozulduğu gündür. Ve dünyaya bir kez daha gösterdik Türk'ün gücünü, cesaretini, vatan aşkını ve istiklal sevdasını. 15 Temmuz'da şehit olan kahramanlarımıza Allah'tan rahmet, kalanlarına sabır ve gazilerimize acil şifalar diliyorum."

Açılışın ardından, 15 Temmuz Hain FETÖ darbe girişimi sonrası ulusal ve bazı illerdeki yerel gazetelerin yanı sıra Mersin'i başarıyla temsil eden MersinTıme'ın 8 yıl önceki gazete manşetlerinden oluşan sergi gezildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersintime.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.