Selvi'li Ak Parti Mersin'in Yükselen Yıldızı

Siyaset 25.07.2024 - 13:55, Güncelleme: 25.07.2024 - 13:55 3370+ kez okundu.
 

Selvi'li Ak Parti Mersin'in Yükselen Yıldızı

Ak Parti Mersin Yenişehir İlçesi Ak Parti İlçe Başkanlığı , vatandaşların yoğun ilgisi ve üyelik başvuruları ile siyasetin yükselen yıldızı oluyor.

Mersin Yenişehir İlçesi  Ak Parti İlçe Başkanı Bekir Selvi ve Yönetim Kurulu Üyeleri , sahada yaptıkları  çalışmaların karşılığını vatandaşların yoğun üyelik başvuruları ile görüyor. Ak Parti Yenişehir İlçe Başkanı Bekir Selvi ve Yönetim Kurulu üyeleri , Yenişehir'de vatandaşların düğünlerinde mutluluklarını , cenazelerinde acılarını paylaşarak yoğun bir çalışma ile  gönüllere dokunmanın semeresini Partiye üye kayıt başvurularının artması ile görüyor. İlçe Başkanı Bekir Selvi konu ile ilgili yaptığı açıklamada , '' Yenişehir'imizde girmedik mahalle , sokak bırakmadan 7/24 tüm gücümüzle vatandaşlarımızla kucaklaşmaya , onların dertlerine , sorunlarına çare bulmaya , mutluluklarını ve acılarını elimizden geldiğince paylaşmaya devam ediyoruz. Son dönemde  vatandaşlarımızın partimize teveccüh göstererek ziyaretleri ve üyelik başvu talepleri de bizleri ziyadesi ile mutlu etmekte.Ben ve arkadaşlarımız yorulmadan , dinlenmeden ilk günkü heyecanla ve Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep tayyip Erdoğan'ın ortaya koyduğu Türkiye Yüzyılı hedeflerine Yenişehir'imizden Mersin'imizden en güçlü katkıyı vermek üzere çalışmalarımızı sürdüreceğiz.Partimize üye olarak aramıza atılan , güç veren kardeşlerimize hoş geldiniz diyor , vatandaşlarımızı da aramıza katılmaya davet ediyorum '' dedi.
Ak Parti Mersin Yenişehir İlçesi Ak Parti İlçe Başkanlığı , vatandaşların yoğun ilgisi ve üyelik başvuruları ile siyasetin yükselen yıldızı oluyor.

Mersin Yenişehir İlçesi  Ak Parti İlçe Başkanı Bekir Selvi ve Yönetim Kurulu Üyeleri , sahada yaptıkları  çalışmaların karşılığını vatandaşların yoğun üyelik başvuruları ile görüyor.

Ak Parti Yenişehir İlçe Başkanı Bekir Selvi ve Yönetim Kurulu üyeleri , Yenişehir'de vatandaşların düğünlerinde mutluluklarını , cenazelerinde acılarını paylaşarak yoğun bir çalışma ile  gönüllere dokunmanın semeresini Partiye üye kayıt başvurularının artması ile görüyor.

İlçe Başkanı Bekir Selvi konu ile ilgili yaptığı açıklamada , '' Yenişehir'imizde girmedik mahalle , sokak bırakmadan 7/24 tüm gücümüzle vatandaşlarımızla kucaklaşmaya , onların dertlerine , sorunlarına çare bulmaya , mutluluklarını ve acılarını elimizden geldiğince paylaşmaya devam ediyoruz. Son dönemde  vatandaşlarımızın partimize teveccüh göstererek ziyaretleri ve üyelik başvu talepleri de bizleri ziyadesi ile mutlu etmekte.Ben ve arkadaşlarımız yorulmadan , dinlenmeden ilk günkü heyecanla ve Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep tayyip Erdoğan'ın ortaya koyduğu Türkiye Yüzyılı hedeflerine Yenişehir'imizden Mersin'imizden en güçlü katkıyı vermek üzere çalışmalarımızı sürdüreceğiz.Partimize üye olarak aramıza atılan , güç veren kardeşlerimize hoş geldiniz diyor , vatandaşlarımızı da aramıza katılmaya davet ediyorum '' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersintime.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.