Erasmus'ta Erdemli Damgası

Eğitim 17.08.2024 - 22:34, Güncelleme: 17.08.2024 - 22:34 2531+ kez okundu.
 

Erasmus'ta Erdemli Damgası

Mersin Erdemli İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü , Erasmus + K1 projelerinde 4 okul ile hibe alma başarısı gösterdi.

Mersin Erdemli İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yer alan Erdemli Akdeniz Anadolu Lisesi , Arpaçbahşiş Mesleki Teknik Anadolu Lisesi , Arpaçbahşiş Ortaokulu ve Erdemli Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü yaptıkları projelerle hibe almaya hak kazandılar. ERdemli İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Açıkyörük Erasmus başarısı ile ilgili yaptığı açıklamada , '' Erasmus+ KA1 projeleri kapsamında ilçemizden 4 okulumuz hibe almaya hak kazandı! Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, Avrupa’daki eğitim fırsatlarından yararlanarak bilgi ve deneyimlerini arttıracaklar.Emeği geçenleri tebrik ediyorum '' dedi.
Mersin Erdemli İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü , Erasmus + K1 projelerinde 4 okul ile hibe alma başarısı gösterdi.

Mersin Erdemli İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yer alan Erdemli Akdeniz Anadolu Lisesi , Arpaçbahşiş Mesleki Teknik Anadolu Lisesi , Arpaçbahşiş Ortaokulu ve Erdemli Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü yaptıkları projelerle hibe almaya hak kazandılar.

ERdemli İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Açıkyörük Erasmus başarısı ile ilgili yaptığı açıklamada , '' Erasmus+ KA1 projeleri kapsamında ilçemizden 4 okulumuz hibe almaya hak kazandı! Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, Avrupa’daki eğitim fırsatlarından yararlanarak bilgi ve deneyimlerini arttıracaklar.Emeği geçenleri tebrik ediyorum '' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersintime.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.