Mersin İl Milli Eğitim Özel Kalem Müdürü Üzer Görevine Başladı

Eğitim 18.08.2024 - 12:05, Güncelleme: 19.08.2024 - 09:19 2733+ kez okundu.
 

Mersin İl Milli Eğitim Özel Kalem Müdürü Üzer Görevine Başladı

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Özel kalem Müdürü Harun Üzer görevine başladı.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü İl Müdür Yardımcısı Özel Kalem Müdürü Harun Üzer , görevine resmi olarak başladı. Harun Üzer'i ilk tebrik edenlerden biri de Erdemlililer Derneği Başkanı Ali Gölcük oldu.Gölcük Üzer'i makamında ziyaret ederek hayırlı uğurlu olsun temennileri ile tablo hediye etti. Üzer de ziyaretten ve hediyeden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Erdemlililer Derneği Başkanı Ali Gölcük'e teşekkkür etti.  İl Milli Eğitim Özel kalem Müdürü Harun üzer bir Erdemlili olarak Mersinde böyle güzel güçlü bir çatı altında hemşehrilerimin toplanmış olmasından , sergiledikleri birlik ve beraberlikten dolayı gurur duydum dedi. İl Milli Eğitim Özel Kalem Müdürü iken görevden alınan Mikail Eren'in yerine atanan Harun Üzer , Erdemli Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Şube müdürlüğü  , farklı okullarda okul müdürlüğü görevleri yaptı. En son görev yeri Erdemli İlçesi Tömük Mahallesi Yeşildere İlkokulu Müdürlüğü idi.
Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Özel kalem Müdürü Harun Üzer görevine başladı.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü İl Müdür Yardımcısı Özel Kalem Müdürü Harun Üzer , görevine resmi olarak başladı.

Harun Üzer'i ilk tebrik edenlerden biri de Erdemlililer Derneği Başkanı Ali Gölcük oldu.Gölcük Üzer'i makamında ziyaret ederek hayırlı uğurlu olsun temennileri ile tablo hediye etti.

Üzer de ziyaretten ve hediyeden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Erdemlililer Derneği Başkanı Ali Gölcük'e teşekkkür etti. 

İl Milli Eğitim Özel kalem Müdürü Harun üzer bir Erdemlili olarak Mersinde böyle güzel güçlü bir çatı altında hemşehrilerimin toplanmış olmasından , sergiledikleri birlik ve beraberlikten dolayı gurur duydum dedi.

İl Milli Eğitim Özel Kalem Müdürü iken görevden alınan Mikail Eren'in yerine atanan Harun Üzer , Erdemli Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Şube müdürlüğü  , farklı okullarda okul müdürlüğü görevleri yaptı. En son görev yeri Erdemli İlçesi Tömük Mahallesi Yeşildere İlkokulu Müdürlüğü idi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersintime.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.