Mersin Valiliği , '' Zanlı Yabancı Uyruklu Değil ''

Asayiş 18.08.2024 - 19:42, Güncelleme: 18.08.2024 - 19:42 2507+ kez okundu.
 

Mersin Valiliği , '' Zanlı Yabancı Uyruklu Değil ''

Mersin Valiliği yaptığı açıklama ile sosyal medyada ve bazı haber portallarında yer alan iddia ile ilgili yaptığı açıklamada , '' İddialar Asılsız '' dedi.

Mersin Valiliği bir Türk vatandaşının  yabancı uyruklu bir şahıs tarafından yaralandığı iddialarına yönelik yazılı basın açaıklaması yaptı. Açıklamada şu bilgiler paylaşıldı ; Muhtelif sosyal medya hesaplarında ve bazı haber sitelerinde yer alan; “Mersin’de, yabancı uyruklu şahısların, bir Türk vatandaşımızı kesici aletle yaraladığı” şeklindeki paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır.    Olayla ilgili olarak Emniyet birimlerimiz tarafından yapılan çalışmalar sonucunda; yaralama hadisesinin sosyal medya hesaplarında iddia edildiği gibi yabancı uyruklu şahıslar tarafından gerçekleştirilmediği,İ.K. isimli Türk vatandaşı şahıs tarafından gerçekleştirildiği tespit edilmiş;olaya karışan diğer iki şahısla birlikte toplam üç kişi yakalanmış ve Savcılık talimatıyla gözaltına alınmıştır.    Konu ile ilgili soruşturma başından itibaren tüm boyutlarıyla titizlikle takip edilmekte olup, yaralanan Y.C. isimli vatandaşımızın tedavisi kaldırıldığı hastanede devam etmektedir.  Yaşanan hadise ile ilgili olarak, gerçeği yansıtmayan paylaşımlara itibar edilmemelidir.   Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Mersin Valiliği yaptığı açıklama ile sosyal medyada ve bazı haber portallarında yer alan iddia ile ilgili yaptığı açıklamada , '' İddialar Asılsız '' dedi.
Mersin Valiliği bir Türk vatandaşının  yabancı uyruklu bir şahıs tarafından yaralandığı iddialarına yönelik yazılı basın açaıklaması yaptı.
Açıklamada şu bilgiler paylaşıldı ;
Muhtelif sosyal medya hesaplarında ve bazı haber sitelerinde yer alan; “Mersin’de, yabancı uyruklu şahısların, bir Türk vatandaşımızı kesici aletle yaraladığı” şeklindeki paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır. 
 
Olayla ilgili olarak Emniyet birimlerimiz tarafından yapılan çalışmalar sonucunda; yaralama hadisesinin sosyal medya hesaplarında iddia edildiği gibi yabancı uyruklu şahıslar tarafından gerçekleştirilmediği,İ.K. isimli Türk vatandaşı şahıs tarafından gerçekleştirildiği tespit edilmiş;olaya karışan diğer iki şahısla birlikte toplam üç kişi yakalanmış ve Savcılık talimatıyla gözaltına alınmıştır. 
 
Konu ile ilgili soruşturma başından itibaren tüm boyutlarıyla titizlikle takip edilmekte olup, yaralanan Y.C. isimli vatandaşımızın tedavisi kaldırıldığı hastanede devam etmektedir. 
Yaşanan hadise ile ilgili olarak, gerçeği yansıtmayan paylaşımlara itibar edilmemelidir.
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersintime.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.