Temsilcilerimizin Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu

Spor 30.08.2024 - 14:50, Güncelleme: 30.08.2024 - 14:50 1608 kez okundu.
 

Temsilcilerimizin Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu

Uefa Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz Beşiktaş,Fenerbahçe ve Galatasaray'ın grup aşamasındaki rakipleri belli oldu.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Eintracht Frankfurt, Ajax, Maccabi Tel Aviv, Lyon, Malmö, Bodo/Glimt, Athletic Club ve Twente ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri Slavia Prag, Manchester United, Lyon, AZ Alkmaar, Union SG, Midtjylland, Athletic Club ve Twente oldu. ​Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri Tottenham, Ajax, PAOK, AZ Alkmaar, Malmö, Dinamo Kiev, Elfsborg ve RFS oldu.
Uefa Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz Beşiktaş,Fenerbahçe ve Galatasaray'ın grup aşamasındaki rakipleri belli oldu.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Eintracht Frankfurt, Ajax, Maccabi Tel Aviv, Lyon, Malmö, Bodo/Glimt, Athletic Club ve Twente ile karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri Slavia Prag, Manchester United, Lyon, AZ Alkmaar, Union SG, Midtjylland, Athletic Club ve Twente oldu.

​Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri Tottenham, Ajax, PAOK, AZ Alkmaar, Malmö, Dinamo Kiev, Elfsborg ve RFS oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersintime.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.