Türk Telekom İl Müdürü Tunç , '' 444 6 891 Bu Numaraya Güvenin ''

Gündem 10.09.2024 - 20:20, Güncelleme: 10.09.2024 - 20:20 5160 kez okundu.
 

Türk Telekom İl Müdürü Tunç , '' 444 6 891 Bu Numaraya Güvenin ''

Türk Telekom Mersin İl Müdürü Murat Tunç MERSINTIME'ı ziyaret etti.

Türk Telekom Mersin İl Müdürü Murat Tunç , MERSINTIME Gazetesini ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi , abonelerini uyardı. Ziyarette Mersin İl Müdürü Murat Tunç MERSINTIME Gazetesi Haber Müdürü Metehan Gezer'e önemli açıklamalarda bulundu. Mersin'deki abonelerine Fiber Teknoloji evinde kampanyası ile  24 , 50 , 100 ve 1000 Mbps hızlarında 15 ay sabit ücretle yüksek hızlı fiber internet hizmetini sunduklarını belirten İl Müdürü Tunç , aboneleri de çağrı merkezi aramaları ile ilgili uyardı.Çok değişik kişi ve kuruluşlar tarafından Türk Telekom adına aradıklarını ifade ederek yanıltıcı bilgi paylaşımında bulunulduğuna dair şikayetler aldıklarını belirterek , '' Kurulum ve arıza işlemleri için saha ekipleri tarafından 444 6 891 numaralı telefon ile aboneler ile iletişime geçilmekte. 444 6 891 numaralı aramalara güvenle , tereddüt etmeden cevap verebilirler '' dedi. MERSINTIME Haber Müdürü Metehan Gezer de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti ve ziyaret anısına İl Müdürü Murat Tunç'a Ay Yıldızlı Türk Milli Takım forması hediye etti.
Türk Telekom Mersin İl Müdürü Murat Tunç MERSINTIME'ı ziyaret etti.
Türk Telekom Mersin İl Müdürü Murat Tunç , MERSINTIME Gazetesini ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi , abonelerini uyardı.
Ziyarette Mersin İl Müdürü Murat Tunç MERSINTIME Gazetesi Haber Müdürü Metehan Gezer'e önemli açıklamalarda bulundu.
Mersin'deki abonelerine Fiber Teknoloji evinde kampanyası ile  24 , 50 , 100 ve 1000 Mbps hızlarında 15 ay sabit ücretle yüksek hızlı fiber internet hizmetini sunduklarını belirten İl Müdürü Tunç , aboneleri de çağrı merkezi aramaları ile ilgili uyardı.Çok değişik kişi ve kuruluşlar tarafından Türk Telekom adına aradıklarını ifade ederek yanıltıcı bilgi paylaşımında bulunulduğuna dair şikayetler aldıklarını belirterek , '' Kurulum ve arıza işlemleri için saha ekipleri tarafından 444 6 891 numaralı telefon ile aboneler ile iletişime geçilmekte. 444 6 891 numaralı aramalara güvenle , tereddüt etmeden cevap verebilirler '' dedi.
MERSINTIME Haber Müdürü Metehan Gezer de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti ve ziyaret anısına İl Müdürü Murat Tunç'a Ay Yıldızlı Türk Milli Takım forması hediye etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersintime.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.