4. Uluslararası Eğitimde ve Kültürde Akademik Çalışmalar Sempozyumu başlıyor

Bilim-Teknoloji 13.09.2024 - 13:05, Güncelleme: 13.09.2024 - 13:05 2125 kez okundu.
 

4. Uluslararası Eğitimde ve Kültürde Akademik Çalışmalar Sempozyumu başlıyor

“4. Uluslararası Eğitimde ve Kültürde Akademik Çalışmalar Sempozyumu” (International Symposium of Academic Studies On Education And Cultural-ISASEC 2024) bu yıl Anamur’da düzenlenlenecek.

“4. Uluslararası Eğitimde ve Kültürde Akademik Çalışmalar Sempozyumu” (International Symposium of Academic Studies On Education And Cultural-ISASEC 2024) bu yıl Anamur’da düzenlenlenecek. Sempozyum, Türkiye ve dünya çapında eğitim ve kültür üzerine yapılan akademik çalışmaların bilimsel bir ortamda paylaşılmasını ve değerlendirilmesini sağlayacak.   19-21 Eylül 2024 tarihleri arasında Mersin Üniversitesi (MEÜ) Anamur Meslek Yüksekokulu’nda “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı ve Türkiye Yüzyılı” ana teması ile disiplinler arası bir yaklaşımla gerçekleştirilecek sempozyumda, eğitim ve kültür temaları akademik bağlamda tartışılacak. Çok sayıda bilim insanının katılacağı sempozyumda iki gün boyunca Eğitim Bilimleri, Sosyal Bilimler, Sağlık Bilimleri, Matematik ve Fen Bilimleri, Spor Bilimleri, Güzel Sanatlar vb. alanlara ait bildiriler sunulacak.   Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanı Prof. Dr. Uğur Ünal, Türk Dil Kurumu Başkanı Prof. Dr. Osman Mert, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, Tarsus Üniversitesi Rektörü Orhan Aydın, Çağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünal Ay, Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Arıöz, Kosova Prizren Ukshin Hoti Üniversitesi Rektörü Doç. Dr. Mentor Alıshanı, Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir, Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Anamur Cumhuriyet Başsavcısı Tanju Çatlı, Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Tuna, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, Anamur İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan ve Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin’in Onur Kurulu’nda yer aldığı sempozyumun başkanlığını Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar yapacak.   Sempozyumda, Macaristan Pazmany Peter Katolik Üniversitesi’nden Prof. Dr. Eva Csaki, Bosna Hersek Eğitim Üniversitesi’nden Prof.Dr. Alena Çatoviç, Litvanya Vilnius Üniversitesi’nden Doç. Dr. Galina Miskiniene, Tiran Üniversitesi/Tarih Filoloji Fakültesi UNYT/Balkan Araştırmaları Merkezi’nden Prof. Asoc. Lindita Xhanari ve Hârezmi Üniversitesi/Tahran – İran’dan Doç. Dr. Nasır Kuli Sarlı, T.C. İletişim Başkanlığı Yayın Koordinatörü Dr. Serkan Ökten, Basın İlan Kurumu Adana Şube Müdürü Dr. Çetin Oranlı, Anadolu Ajansı Türkiye Haberleri Direktörü Hüseyin Yılmaz ve Anadolu Ajansı Adana Bölge Müdürü İbrahim Erikan konuşmacı olarak yer alıyor.   Sempozyum ile ilgili detaylara https://www.isasec.com.tr adresinden ulaşılabilir.
“4. Uluslararası Eğitimde ve Kültürde Akademik Çalışmalar Sempozyumu” (International Symposium of Academic Studies On Education And Cultural-ISASEC 2024) bu yıl Anamur’da düzenlenlenecek.
“4. Uluslararası Eğitimde ve Kültürde Akademik Çalışmalar Sempozyumu” (International Symposium of Academic Studies On Education And Cultural-ISASEC 2024) bu yıl Anamur’da düzenlenlenecek. Sempozyum, Türkiye ve dünya çapında eğitim ve kültür üzerine yapılan akademik çalışmaların bilimsel bir ortamda paylaşılmasını ve değerlendirilmesini sağlayacak.
 
19-21 Eylül 2024 tarihleri arasında Mersin Üniversitesi (MEÜ) Anamur Meslek Yüksekokulu’nda “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı ve Türkiye Yüzyılı” ana teması ile disiplinler arası bir yaklaşımla gerçekleştirilecek sempozyumda, eğitim ve kültür temaları akademik bağlamda tartışılacak. Çok sayıda bilim insanının katılacağı sempozyumda iki gün boyunca Eğitim Bilimleri, Sosyal Bilimler, Sağlık Bilimleri, Matematik ve Fen Bilimleri, Spor Bilimleri, Güzel Sanatlar vb. alanlara ait bildiriler sunulacak.
 
Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanı Prof. Dr. Uğur Ünal, Türk Dil Kurumu Başkanı Prof. Dr. Osman Mert, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, Tarsus Üniversitesi Rektörü Orhan Aydın, Çağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünal Ay, Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Arıöz, Kosova Prizren Ukshin Hoti Üniversitesi Rektörü Doç. Dr. Mentor Alıshanı, Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir, Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Anamur Cumhuriyet Başsavcısı Tanju Çatlı, Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Tuna, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, Anamur İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan ve Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin’in Onur Kurulu’nda yer aldığı sempozyumun başkanlığını Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar yapacak.
 
Sempozyumda, Macaristan Pazmany Peter Katolik Üniversitesi’nden Prof. Dr. Eva Csaki, Bosna Hersek Eğitim Üniversitesi’nden Prof.Dr. Alena Çatoviç, Litvanya Vilnius Üniversitesi’nden Doç. Dr. Galina Miskiniene, Tiran Üniversitesi/Tarih Filoloji Fakültesi UNYT/Balkan Araştırmaları Merkezi’nden Prof. Asoc. Lindita Xhanari ve Hârezmi Üniversitesi/Tahran – İran’dan Doç. Dr. Nasır Kuli Sarlı, T.C. İletişim Başkanlığı Yayın Koordinatörü Dr. Serkan Ökten, Basın İlan Kurumu Adana Şube Müdürü Dr. Çetin Oranlı, Anadolu Ajansı Türkiye Haberleri Direktörü Hüseyin Yılmaz ve Anadolu Ajansı Adana Bölge Müdürü İbrahim Erikan konuşmacı olarak yer alıyor.
 
Sempozyum ile ilgili detaylara https://www.isasec.com.tr adresinden ulaşılabilir.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersintime.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.