Tarsus Belediyesi kırsal mahallerdeki yolları yeniliyor

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.08.2024 - 21:15, Güncelleme: 09.08.2024 - 21:16 3894+ kez okundu.
 

Tarsus Belediyesi kırsal mahallerdeki yolları yeniliyor

Tarsus Belediyesi kırsal mahallerdeki yolları yeniliyor

Tarsus Belediyesi, kırsal mahallelerdeki yol yenileme çalışmaları kapsamında 11 mahalleyi daha konforlu yollara kavuşturdu. Tarsus Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Tarsus’un kırsal mahallelerinde yaşanan yol sorunlarını çözmek için yoğun bir çalışma yürütülüyor. Yapılan çalışmalar kapsamında, İbrişim, Beylice, Kadelli, Kumdere, İncirgediği, Kaleburcu, Gülek, Mahmutağa, Alifakı, Atalar ve Kaburgediği mahallerinde malzemeli ve malzemesiz yol bakımı, şarampol temizliği, moloz temizliği, yol genişletme çalışmaları ve yeni yolların ölçümü gerçekleştirildi. Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirterek, "Vatandaşlarımızın konforu en önemli önceliğimiz. Kırsal ve merkez mahallelerimizde çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gözeterek hizmetimizi sürdürüyoruz" dedi.
Tarsus Belediyesi kırsal mahallerdeki yolları yeniliyor

Tarsus Belediyesi, kırsal mahallelerdeki yol yenileme çalışmaları kapsamında 11 mahalleyi daha konforlu yollara kavuşturdu.
Tarsus Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Tarsus’un kırsal mahallelerinde yaşanan yol sorunlarını çözmek için yoğun bir çalışma yürütülüyor. Yapılan çalışmalar kapsamında, İbrişim, Beylice, Kadelli, Kumdere, İncirgediği, Kaleburcu, Gülek, Mahmutağa, Alifakı, Atalar ve Kaburgediği mahallerinde malzemeli ve malzemesiz yol bakımı, şarampol temizliği, moloz temizliği, yol genişletme çalışmaları ve yeni yolların ölçümü gerçekleştirildi.
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirterek, "Vatandaşlarımızın konforu en önemli önceliğimiz. Kırsal ve merkez mahallelerimizde çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gözeterek hizmetimizi sürdürüyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersintime.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.