Tarsus’ta 30 yıllık yol sorunu çözüme kavuştu

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.08.2024 - 17:32, Güncelleme: 21.08.2024 - 17:33 3175 kez okundu.
 

Tarsus’ta 30 yıllık yol sorunu çözüme kavuştu

Tarsus Belediyesi, Kulak Mahallesi’nde 30 yıldır kapalı olan yolu açtı.

Tarsus Belediyesi, Kulak Mahallesi’nde 30 yıldır kapalı olan yolu açtı. Tarsus Plajına bağlantısı olan 5 kilometrelik yol yapıldı, çiftçilerin yol sorunu çözüldü. Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın talimatıyla harekete geçen Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, bölgede yaşayan üreticilerin arazilerine daha kolay ulaşım sağlaması için yol açma çalışması gerçekleştirdi. Çalışma sayesinde, arazilere giden yolun mesafesi kısaltılarak çiftçilerin işleri kolaylaştırıldı. Kulak Mahallesi Muhtarı Mustafa Ercan, Başkan Boltaç’a teşekkürlerini ileterek, mahalle sakinleri ve çiftçiler adına memnuniyetini dile getirdi. Ercan, "Yaklaşık 30 yıldır kapalı olan kadastral yolumuz bitmiş haldeydi. Belediyemize müracaatımızı yaptık, 5 kilometrelik yolumuzu aktif hale getirdik. Ağır vasıtalar asfalt yolumuzu tahrip etmemek için bu yolu kullanacaklar" dedi.
Tarsus Belediyesi, Kulak Mahallesi’nde 30 yıldır kapalı olan yolu açtı.

Tarsus Belediyesi, Kulak Mahallesi’nde 30 yıldır kapalı olan yolu açtı. Tarsus Plajına bağlantısı olan 5 kilometrelik yol yapıldı, çiftçilerin yol sorunu çözüldü.
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın talimatıyla harekete geçen Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, bölgede yaşayan üreticilerin arazilerine daha kolay ulaşım sağlaması için yol açma çalışması gerçekleştirdi. Çalışma sayesinde, arazilere giden yolun mesafesi kısaltılarak çiftçilerin işleri kolaylaştırıldı.
Kulak Mahallesi Muhtarı Mustafa Ercan, Başkan Boltaç’a teşekkürlerini ileterek, mahalle sakinleri ve çiftçiler adına memnuniyetini dile getirdi. Ercan, "Yaklaşık 30 yıldır kapalı olan kadastral yolumuz bitmiş haldeydi. Belediyemize müracaatımızı yaptık, 5 kilometrelik yolumuzu aktif hale getirdik. Ağır vasıtalar asfalt yolumuzu tahrip etmemek için bu yolu kullanacaklar" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersintime.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.