THM Sanatçısı Ufuk Bakır'dan Kızına Armağan '' Alina'm ''

Kültür-Sanat 14.06.2024 - 11:28, Güncelleme: 14.06.2024 - 11:28 2868+ kez okundu.
 

THM Sanatçısı Ufuk Bakır'dan Kızına Armağan '' Alina'm ''

Mersin'li THM Sanatçısı Ufuk Bakır , kızı Alina'ya doğum gününde '' Alina'm '' adlı singıl'ını armağan etti.

TRT Çukurova Bölge Müdürlüğü Türk Halk Müziği Sanatçısı Ufuk Bakır , kızı Alina'ya 2. yaş gününde  Alina adlı eserini armağan etti. TRT THM Sanatçısı Ufuk Bakır , eseri ile ilgili yaptığı açıklamada , ''Kızım şu an 2 yaşında...Geçen sene uyusun diye kollarımda sallarken Alinam ah Alinam , sana hiç bitmez sevdam ezgisiyle türkümüzün hikayesi başladı.Sonrasında duygu yoğunluğum daha arttı ve diğer sözler aklıma geldi.Kızıma bir hatıra bırakma düşüncesiyle Alina'm türküsü için stüdyoya geçtim ve okudum.Şimdi tüm dijital platformlarda yerini aldı ve çalınıyor.Yaz mevsiminin hareketliliğine de uygun olduğunu düşündüğüm bu kıpır kıpır türkümü umarım beğenirsiniz.hepinize saygılar sunarken sosyal medyadan takip edip paylaşırsanız mutlu olurum.Çünkü sizlerin desteğiyle biz sanatçılar varız '' dedi. Başarılı sanatçı Müzik geçmişi ve hakkında da şu görüşleri paylaştı , '' Mersinli bir türk halk müziği sanatçısıyım.1996 yılında çukurova bölge birincisi 1997 yılında ise Türkiye üçüncüsü olup TRT Çukurova Radyosu ailesine katıldım.Tabiri yerindeyse çekirdekten sanat hayatıma başladı.Birçok yerde sahne aldım ve almaktayım.Yaklaşım 28 - 30 yıldır sanatımı icra etmekteyim.Sahnede olmak,halkımızla birlikte türkü söylemek bana mutluluk ve heyecan veriyor.Sesim çıktığı sürece türkü okumaya devam edecem ve bir kültür elçisi gibi sahipleneceğim '' dedi. İşte o Alina'm adlı eser ; https://www.youtube.com/watch?v=cT_DnB3-ICw  
Mersin'li THM Sanatçısı Ufuk Bakır , kızı Alina'ya doğum gününde '' Alina'm '' adlı singıl'ını armağan etti.
TRT Çukurova Bölge Müdürlüğü Türk Halk Müziği Sanatçısı Ufuk Bakır , kızı Alina'ya 2. yaş gününde  Alina adlı eserini armağan etti.
TRT THM Sanatçısı Ufuk Bakır , eseri ile ilgili yaptığı açıklamada , ''Kızım şu an 2 yaşında...Geçen sene uyusun diye kollarımda sallarken Alinam ah Alinam , sana hiç bitmez sevdam ezgisiyle türkümüzün hikayesi başladı.Sonrasında duygu yoğunluğum daha arttı ve diğer sözler aklıma geldi.Kızıma bir hatıra bırakma düşüncesiyle Alina'm türküsü için stüdyoya geçtim ve okudum.Şimdi tüm dijital platformlarda yerini aldı ve çalınıyor.Yaz mevsiminin hareketliliğine de uygun olduğunu düşündüğüm bu kıpır kıpır türkümü umarım beğenirsiniz.hepinize saygılar sunarken sosyal medyadan takip edip paylaşırsanız mutlu olurum.Çünkü sizlerin desteğiyle biz sanatçılar varız '' dedi.
Başarılı sanatçı Müzik geçmişi ve hakkında da şu görüşleri paylaştı , '' Mersinli bir türk halk müziği sanatçısıyım.1996 yılında çukurova bölge birincisi 1997 yılında ise Türkiye üçüncüsü olup TRT Çukurova Radyosu ailesine katıldım.Tabiri yerindeyse çekirdekten sanat hayatıma başladı.Birçok yerde sahne aldım ve almaktayım.Yaklaşım 28 - 30 yıldır sanatımı icra etmekteyim.Sahnede olmak,halkımızla birlikte türkü söylemek bana mutluluk ve heyecan veriyor.Sesim çıktığı sürece türkü okumaya devam edecem ve bir kültür elçisi gibi sahipleneceğim '' dedi.
İşte o Alina'm adlı eser ;
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersintime.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.