Durmuş "Doğru iletişim çocuklarımız için önemli"

Eğitim 25.04.2024 - 09:45, Güncelleme: 25.04.2024 - 10:27 1016 kez okundu.
 

Durmuş "Doğru iletişim çocuklarımız için önemli"

Erdemli ilçesi Sarıyer mahallesinde, Kahve Bahane Projesi kapsamında rehber öğretmenler tarafından hazırlanan drama etkinliğine İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş katıldı.

Etkinlik, gelişen teknoloji ile birlikte ortaya çıkan problemlere, özellikle teknoloji bağımlılığına, aile içi iletişime, anne-baba tutumuna ve sınav kaygısına dikkat çekti. Eğitimciler ve velileri buluşturmak amacıyla her hafta farklı ilçelerde sergilenen oyuna veliler interaktif olarak katılım sağladı. Etkinliğin sonunda velilere “Siz olsaydınız ne yapardınız?” diye sorular sorularak kendilerini değerlendirme imkânı verildi. Oyundan sonra velilerle sohbet eden İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş: “Hepinize bizimle dertlendiğiniz, bu konuya önem verdiğiniz ve burada olduğunuz için teşekkür ederim. Çocuklarımız hepimiz için çok kıymetli, onlarla doğru iletişimi kurabilmek aslında pek çok çözümü ve güzelliği beraberinde getirecek.” dedi.  
Erdemli ilçesi Sarıyer mahallesinde, Kahve Bahane Projesi kapsamında rehber öğretmenler tarafından hazırlanan drama etkinliğine İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş katıldı.

Etkinlik, gelişen teknoloji ile birlikte ortaya çıkan problemlere, özellikle teknoloji bağımlılığına, aile içi iletişime, anne-baba tutumuna ve sınav kaygısına dikkat çekti. Eğitimciler ve velileri buluşturmak amacıyla her hafta farklı ilçelerde sergilenen oyuna veliler interaktif olarak katılım sağladı.
Etkinliğin sonunda velilere “Siz olsaydınız ne yapardınız?” diye sorular sorularak kendilerini değerlendirme imkânı verildi.
Oyundan sonra velilerle sohbet eden İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş: “Hepinize bizimle dertlendiğiniz, bu konuya önem verdiğiniz ve burada olduğunuz için teşekkür ederim. Çocuklarımız hepimiz için çok kıymetli, onlarla doğru iletişimi kurabilmek aslında pek çok çözümü ve güzelliği beraberinde getirecek.” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersintime.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.