Mersin'de "Kişisel Verilerin Korunması Günü" etkinliği düzenlendi

Eğitim 22.04.2024 - 09:48, Güncelleme: 22.04.2024 - 13:02 1519 kez okundu.
 

Mersin'de "Kişisel Verilerin Korunması Günü" etkinliği düzenlendi

Mezitli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, "Kişisel Verilerin Korunması Günü" programı gerçekleştirdi.

Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet BADAS’ın da katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, okul müdürü Kenan MÜJDECİ, müdür yardımcıları Ali Naki ULUTAŞ, Uysal ASLANULU, Ali ATEŞ, öğretmenler ve öğrenciler de yer aldı. Program, İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başladı. Ardından, Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Onur COŞKUN ve Taşkın SAYGIN, kişisel verilerin korunması, veri sorumlusu, verilerin çoğaltılması ve dağıtılmasındaki yaşanan yasal yükümlülükler konusunda öğrencileri bilgilendirdi. Etkinlik sırasında, BADAS, gelecek yıl açılacak olan “Güzellik ve Saç Bakım” bölümünün dersliğini inceledi.   
Mezitli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, "Kişisel Verilerin Korunması Günü" programı gerçekleştirdi.

Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet BADAS’ın da katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, okul müdürü Kenan MÜJDECİ, müdür yardımcıları Ali Naki ULUTAŞ, Uysal ASLANULU, Ali ATEŞ, öğretmenler ve öğrenciler de yer aldı. Program, İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başladı. Ardından, Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Onur COŞKUN ve Taşkın SAYGIN, kişisel verilerin korunması, veri sorumlusu, verilerin çoğaltılması ve dağıtılmasındaki yaşanan yasal yükümlülükler konusunda öğrencileri bilgilendirdi.

Etkinlik sırasında, BADAS, gelecek yıl açılacak olan “Güzellik ve Saç Bakım” bölümünün dersliğini inceledi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersintime.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.